Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Stuur vóór het retour sturen een e-mail naar info@luxespeenkoorden.nl en vermeld in de e-mail het volgende:

  • naam
  • ordernummer
  • product
  • reden van retour/klacht

Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen sturen wij u een bevestiging.

Na ontvangst van de bevestiging kunnen de ongebruikte artikelen worden opgestuurd worden naar:

Luxe Speenkoorden
Laan van Deshima 43
1181VW Amstelveen

 

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Nadat wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 7 dagen het betaalde bedrag terug.

  • De artikelen dienen zoveel mogelijk ongebruikt te zijn en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Gepersonaliseerde artikelen zijn uitgesloten van retourrecht.

 

Klachten

“Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@luxespeenkoorden.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”